طبيب بيطري

مساء الخير لو سمحت كلبتى چيرمين عندها اسهال بقالها...

مساء الخير لو سمحت كلبتى چيرمين عندها اسهال بقالها 5ايام وادتها من يومين كابكت النهارده تانى يوم للدواء المهم كلبتى التانيه جولدن جالها النهارده اسهال انابطلت الدراى فود وباكلهم فراخ وارز هما كويسين بيلعبوا وعاديين

الرد من العميل

هما مش بيخرجوا من البيت

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

حضرتك عادى يمكنك الاستمرار على دواء kapect 100ml  شراب ويكون بالفم بمعدل 5 سم مرتين باليوم بالصباح والمساء يوميا لمدة 3-5 ايام مع مراعاة استخدام لبن ياغورت منزوع الدسم وعليه القليل من الملح وبطاطا مسلوقة وارز ابيض لتخفيف الاسهال واعطاء محاليل سكرية اعتيادية لرفع مستوى السكر بالدم وشربة الخضراوات بلحم الدواجن عليها القليل من الملح لرفع مستوى ضغط الدم وبالنسبة للكلاب الاخرى اذا خف الاسهال بعد تغيير الطعام والامور على مايرام فلاداعى لاعطائهم اى ادوية مع مراعاة استخدام الارز الابيض ولحم الفراخ المطبوخ ولبن ياغورت كما اشرت سابقا.