تفسير الأحلام

حلمت ان انا ماشيه في جنينه المانجا بتاعت ماما وكنت...

حلمت ان انا ماشيه في جنينه المانجا بتاعت ماما وكنت بسقي فيها وكانت مليانه ميه بيضه صافيه جداجدا وكنت بشوف نفسي فيها من صفاها وبعدين كان في مانجا مستويه كتير وكان نفسي في حبايه فضلت اختار فاخدت حبايه لونها أخضر بس مستويه وبعدها فضلت ماشيه لما وصلت لجنينه بابا الا عند البيت وكانت المياه فيها برضو وصافيه وكان الجنينتان واصلين في بعض فالميه من كترها فتحت وكبت فرحت انا عملاها وكانت معايا ماما ومنعت الميه انها تكب وكانت جارتنا واقفه بتقولي اظبتيها فماما وانا قلنا ليها المهم متكبش كده مظبوطه من فضلك اريد تفسير ذلك بالتفصيل

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية الجنينة على العمل الصالح وعلى الأحر والثواب لوالدك ووالدتك, المانجا تدل على الأجر والثواب وعلى الذرية وعلى الصلاح في الأبناء, الماء الصافي يدل على العمل الصالح وإن كان والديك أحياءا أو أمواتا فتدل الرؤيا على حسن حالهما وعلى أجرهما وثوابهما, أخذك لحبة المانجا يدل على الذرية الصالحة لك وعلى أجرك وثوابك وقد يكون هذا الأجر بسبب حسن برك وصلتك بوالديك قال تعالى(وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنًا ۖ وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا ۚ إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ)