تفسير الأحلام

حلمت ب حبيبي السابق كنا بنتكلم شات بقوله انت فين...

حلمت ب حبيبي السابق كنا بنتكلم شات بقوله انت فين قالي انا في السولر ماركت بشتري بسكويت صورهولي قلتله دا بسكوتي المفضل من دلوقت وانا كنت بشتري شوكولاته المهم انه في بنت بيكلمها في الحقيقه في الحلم احنا كنا متجوزين شفته بيكلم البنت دي وفي بنتين مش اعرفهم جاين في الشارع بيقولولي سيبيه هو انتي مش عندك كرامة بعدين رحت ع البيت وكان بيت خالتي مش عارفه ازاي لقيت انهم عامليني رعب عشان اسيبه اشباح وتعابين رفيعه بيضة بتترمي في وشي .. قلتلهم خلاص انا تعبت هنتطلق بعدين راح جاب مأذون وكان مش مستني يطلقني في المحكمة وخالي كان ماسك الدفتر وبيطلقني وانا خارجه لقيت بنت خالتي جايه انا وهي اصحاب اوي بتقولي تعالي عندنا قلتلها مش هقددر بعد اللي حصل بس كان حلم مرعب اوي وفي الاول اني كنت لفة فوطة عليا مش لاقيه حاجه تسترني في الاخر جبت زي بطانيه لفيتها عليا كلي

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

على الاغلب ان هذا اضغاث احلام وتخويف من الشيطان فانفثي عن شمالك ثلاثا واستعيذي بالله من الشيطان الرجيم وقولي : اللهم إني أسألك خيرها وأعوذ بك من شرها ،، ولو كان رؤية فقد يرمز الى تدخل بعض من حولك في خصوصياتك واطلاعهم على بعض اسرارك ومحاولة تخريب بعض الامور التي تسعين اليها فالرؤية توجهك الى عدم التساهل بخصوصياتك وأسرارك وان تنتبهي لمن تخالطين فالثعابين تمثل اعداء وكائدين لا يحبون الخير او حاسدين لا يحبون لك الخير .