دكتور الشريعة

انا متجوزة راجل بيضربنى دايما وعندى منو ولدين سن...

انا متجوزة راجل بيضربنى دايما وعندى منو ولدين سن ١٤ و١١ وبعد وفاه ولدتى وولدى الموضوع زاد قوى بوحشيه .اسيب له البيت والاولاد للعلم انى بشتغل وبصرف على نفسى وعندى بيت اهلى موجود .ولا اعمل ايه .كل اللى مقعدى ولادى بس
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
هوا شغال دكتور جامعه ومش عاوز يطلق ولو طلق بيقول تاخدى عيالك وتمشى ومش هيسيب الشقه

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد فاعلمي سددك الله أن الأصل في دكتور الجامعة أنه يحسن معاملة زوجته لا أن يضربها.
ولكن وبما أن وجودك معه لايحتمل فيمكنك رفع دعوى طلب طلاق بسبب الأذية فيطلقك رغما عنه ويتكفل بنفقتك أنت مع الأولاد مع نفقة السكن.
فإما أن يخلي البيت لأطفال تسكنين معهم فيه.
وإما أن يستأجر لكم بيتا جديدا.
ولكن قبل هذا حاولي في إصلاحه وأرسل له من يكلمه سواء من أهلك او من أهله.
والله تعالى اعلم.