محامي

يا فندم من حوالي ٣ شهر كده واحده امريكية كلمت...

يا فندم من حوالي ٣ شهر كده واحده امريكية كلمت اخويا على الفيس وقالتله ان هي موظفه في البنك وواحد غني اوي مات في الطائره وملوش حد يورثه والورث بتاعه ٥ مليون دولار وفضلت طول المده دي تكلم اخويا وكده وهو افتكر ان الموضوع بجد وكده وبقت تجيبله مستندات باسم اخويا ان هو الوريث الوحيد للراجل ده وقالتله الفلوس هتجيلك يوم ٢٠ وهنقسمها بالنص بس تدفع تقريبا ١٣٠٠ دولار على الحساب عشان مش عارف ايه وبعد كده قالت عايزه ٢٠ الف جنيه عشان الجمارك فعرفنا انها نصب فانا خايف لو بلغنا يخدو اخويا

إجابة الخبير: المحامي محمد عبدالرازق

المحامي محمد عبدالرازق

محامي

يرجى التكرم بالعلم انه حال قيام سيدة امريكية بالتواصل مع شقيقك على الفيس واخبرته انها موظفة فى بنك وان هناك شخص توفى فى الطائرة وليس لدية اى ورثة وارثة خمس ملايين دولار وقامت بتجهيز مستندات تثبت ان شقيقك وريث ذلك الشخص وطلبت من شقيقك مبالغ مالية كجمارك فعلم شقيقك ان هذه العملية نصب ويخشى شقيقك من الابلاغ حتى لا يتم توجيه اتهام اليه فانه فى هذه الحالة يمكن لشقيقك الابلاغ عن هذه الواقعة بقسم م مركز الشرطة المختص حال عدم قيام شقيقك بأى اجراء أو فعل مؤثم قانونا وان تلك السيدة هى من قامت بتجهيو مستندات مزورة باسم شقيقك وان شقيقك لا يوجد لدية اى مشكلة قانونية حال قيامه بالابلاغ عن الواقعة وعدم قيامه بعملية النصب هذه
هذا بشكل عام واذا كان لديكم اي استفسار اخر فاننا يسعدنا ويشرفنا طرحه علينا وسيتم الرد عليه في أسرع وقت ممكن