تفسير الأحلام

انا انسه عزباء وبشتغل حلمت اني اشتريت شنطه بني...

انا انسه عزباء وبشتغل حلمت اني اشتريت شنطه بني جديده وف ناس بتحاول انها تخطفني وفضلو يجرو ورايا وانا اجري واهرب وواحده حبستني فبيت فضلت الف جواه زي المتاهات ادور علي مخرج لغايه موصلت للشارع وهي بتجري ورايا عايزة تمسكني

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

الحقيبة او الشنطة في المنام ترمز للامور والمخفية والاسرار , والحقيبة من قبل زوجك والله اعلم انها تعبر بالمودة والمحبة , وتفسر بالاسرار التي يبوح بها لك وحدك والحقيبة الجميلة تدل على هدية من قبل احد الااقارب او المعارف  ففي الحديث قال صلى الله عليه وسلم (( تهادوا تحابوا )) ورؤيا الحقيبة بالنسبة للمراة المتزوجة بشارة بالحمل قريبا بإذن الله , والحقيبة تدل على الحصول على وظيفة جديدة , وقد يعني ايضا العقارات والممتلكات بشكل عام .والحقيبة تلد على العمل سواء كان خير او شر فكل ذلك يفسر بحسب حال صاحب الرؤيا وعلاقته بالله ,وفي الرؤيا تحذير من تسلط بعض الاعداء عليك وحسدهم لما انعمه الله عليك