استشارات الحب و الزواج

انا عمري 20سنه انا الحمدلله اي حد يكلمني ويتعامل...

انا عمري 20سنه انا الحمدلله اي حد يكلمني ويتعامل معايا يحبني بس انا ليا مواصفات معينه ف الرجل اللي نفسي ارتبط بيه متعلم مثقف امور طول بعرض مرتاح شبه البلوجرز والممثلين الاجانب مثلا ف كل حاجه وده مخليني مش قابله اي حد ورافضه كل العلاقات لحد مالاقي الشخص ده وتعبت جدا من الوحده مليش صحاب كمان معرفش عشان مدرستي منازل والشغل ببقي لوحدي او الناس اللي هناك مش اللي يبقو انتيمي يعني مبخرجش خالص مفيش اي حد اخرج معاه والدراسه رسبت بسبب الشغل تعبانه جدا معرفش اعمل اي بجد بس محتاجه حد معايا فعلا ممكن حل وجربت اربتبط بحد غير المواصفات اللي ف دماغي رفضت مقدرتش اتقبل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إن هولاء الرجال اللذين ترينهم فس الأفلام والمسلسلات ليسوا حقيقة ولى يظهرون على الشاشات الا بعد العديد من التعديل و الميكاب وعمليات التجميل لذا لا تضعيهم مقياس للإرتباط بحياتك وكونب أزعى وأنضج وفكري بشخص ذو أخلاق وابن عائلة وغير ذلك من الامور

الرد من العميل

نعم اعرف

الرد من العميل

لا اري شخصا عل الانستجرام جميل هذا ماتمناه

الرد من العميل

ليس موصفاته

الرد من العميل

بحلم بعيد