اختصاصي حاسوب

السلام عليكم

الرد من العميل

السلام عليكم

إجابة الخبير: المهندس منذر الزعبي

المهندس منذر الزعبي

مهندس حاسوب

الرجاء توضيح المطلوب لنتمكن من الرد بشكل مناسب

الرد من العميل

انا الانستاجرام بتاعي اتقفل لما باجي افتحو بيجيلي ان ف حد حاول يسرقو بيجيلي ف حاله سرقه مشبوهة ولازم اغير كلمة السر بيجيلي ان اتبعت الكود ع الايميل الي ع الياهو وانا مش عرفاه والرقم الي كنت عملاه بيه انا رميته مش معايا عاوزه افتحو بأي طريقه عشان عليه شغلي وكل تعبي حاول تسعدني

الرد من العميل

بس كده

الرد من العميل

حد حاول يسرق الانستجرام بتاعي لما باجي ادخل البريد بيجيلي لازم اغير كلمة السر عشان ف محاوله سرقه عشان اغير كلمة السر هيبعتولي كود ع الياهو وانا مش عرفا ايميل الياهو والرقم اللي كنت عملاه بيه انا رميته مش معايا عاوزه افتحو بأي طريقه

إجابة الخبير: المهندس محمد يحيى

المهندس محمد يحيى

مهندس حاسوب

خطوات استرجاع  البريد الاكترونى الخاص بك "ياهو" لكى تتمكن من فتح حسابك على الانستجرام بعد استلام الكود من خلال الياهو
فتستطيع  ألان  إعادة  تشغيله مرة اخرى عن طريق تغيير كلمة السر الخاصة به من خلال الخطوات التالية
1- يمكنك الضغط على الرابط التالى مباشرا  للبدء فى استرجاع الحساب وتغيير كلمة السر
اضغط هنا
2-اضغط على  I forgot my bassword كما بالشكل

3-ثم يجب تكملة رقم الهاتف لكى يتأكد من هويتك وملكيتك للحساب كما بالشكل

4-اضغط على yes . text me an account key حتى يتم إرسال كود الاسترجاع على الهاتف

5-ثم اكتب الكود الذى تم  إرساله عبر الهاتف كما فى الشكل

6-ثم الضغط على  Create anew password  " انشاء  كلمة المرور الجديدة "

7.ثم قم بكتابة كلمة المرور الجديدة ويجب تكرارها للتأكد من صحتها ثم الضغط على continue " استمرار"

8- ثم الضغط على ok " موافق " حتى يتم الانتهاء من الاسترجاع ويمكنك الاستخدام الان

ويمكنك تحميل تطبيق جواب لمتابعة استفسارك مباشرة مع الخبير ، كما يمكنك التواصل مع خبراء مختصين في أكثر من 16 مجال. بالإضافة إلى مواضيع أخرى يومية من خلال الضغط على هذا الرابط