استشارات الحب و الزواج

كنت عارف انها مش ليا ومش نصيبي رغم اني حبتها ،،...

كنت عارف انها مش ليا ومش نصيبي رغم اني حبتها ،، سيبتها واتجوزت من ١٤سنه وهي ربنا صلح حالها ،، حصل لي دروب شديد فى حياتي ، شغل وبعدين ،، دروب اكبر داخل الاسره .. من وقتها وانا هتجنن عليها ،، ورجعت تاني كل تفاصيلها وكل ذكرياتها لدرجه اني بعت ليها على ماسنجر و طلبت منها تسامح على ظلمي ليها وان ربنا جاب ليها حقها ،، وردت انها سامحت ،، وتاني يوم لاقيت زوجها اللي كان صديقى كلمني .. وانا رديت اني معرفش انها لسه على ذمته واني غلطان والموضوع خلص ... ومش قادر اشيلها من بالى ولو للحظه ،، انا مكنتش كدا ،، كانت لما تيجي على بالى اقول الله يرحم ايامها وادعي لها وخلاص دلوقت لاء بفكر فى كل حاجه كانت بنا ... بيجيلى وقت امشي بالعربيه فى طرق فاضيه وانادي عليها بصوت عالى ،، بيبقى نفسي انطق اسمها بس .. انا ماكنتش كدا ابدا ... كل دا اسمه ايه ؟

الرد من العميل

وقت بكون خلاص هاين عليا اظهر فى حياتها تاني .. بس خوفى عليها ان حياتها تبوظ بيوقفني ..طول الوقت بحاول اوصل لاخبرها مش قادر انسى رغم اني كنت ناسي

الرد من العميل

مش عارف باقى كلامي وصل لحضرتك وله لاء

الرد من العميل

فى انتظار ردك

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هذا ما يسمى لكل ساق سيسقى بما سقى كل عمل يقوم به الإنسان سوف يعود عليه يوما ما سواء كان خير أم شر أنت تذكرتها لان حياتك فشلت وتوقعت أن تكون هي بنفس الحالة أيضا لكن هي تمكنت من تحاوزك ونسيانك والمضي بحياتها وهذا ما يحتمله عقلك وعادت كل ذكرياتك معها هي تجاوزتك ونستك والدليل ليس أنها تزوجت بل أنها سامحت وسامحت يعني بأنك لم تعد تعني لها أي شيء حتى شعور زعلها عليك قد تجاوزته أنا أعتذر على فسوتي عليك ولكن هذه هي الحقيقة التي يجب أن تدركها نصيحتي لك أتركها بحياتها ولى تحاول التواصل معها أبدا وحاول أن تركز على إصلاح حياتك فتخريب حياتها لن يضيف لك أي شيء انساها وأحمد الله تعالى بأنها سامحتك