استشارات الحب و الزواج

انا تعبانه جدا ما بقتش عارفه ايه إلى انا فيه ده...

انا تعبانه جدا ما بقتش عارفه ايه إلى انا فيه ده انا كنت بحب واحد وهوه اتكلم مع ماما كتير بس هيا كانت رافضه لدرجه انو عيط وهوه بيكلمها بس هيا قعدت تحسسو انو قليل وانو مش هيقدر يعيشنى وكانت رافضه عشان وظفتو لانو شغال حلاق بس دا مش عيب يعنى بس هوه من كتر الضغط إلى عليه فى يوم كنت شغاله واتصل بيا وقالى سيئة الشغل ومترحيش تانى انا رفضت ايجا وضربنى ودى كانت أسواء حاجه عاملها بس هوه عمل كده عشان سمع ناس كتير بتتكلم عليا عشان بروح متاخر وهوه كان خايف عليا المهم اننا سبنا بعض بس انا من جوايه بحبه وبعديها بفتره كان فى ولد بيحبنى من خمس سنين اعترفلى قبل كده انو بيحبنى بس انا قولتله انت زى اخويا لان فعلا ماكنش فى اى حاجه من نحيتو فضل يحبنى من طرف واحد لحد ما فى رمضان قالى تانى انو لسه بيحبنى وقالى أدى نفسك فرصه تحبينى هوه محترم وكويس بصراحه كنت خايفه أدى نفسي الفرصة دى عشان كنت خايفه اخيره عشان هوه كان صديق قريب منى المهم بعد فتره وضغط منه قولتلو أنى بحبه بس مش عارفه انا فعلا بحبه ولا ايه المهم أعلى غرفة وضربونى واحدة منى التلفون وبعد كده فضلت قاعده لوحدى ومش باكل ولا بكلم حد خلاص تعبت من جوا بقيت مدامره بسبب أهلى بعد كده اتقدم الولد كذا مره وبرضو أعلى يرفضو ذى الاول فاعند قدمهم عشان تعبت كل حد لأ لأ ليه بيعملو كده لحد ما وافقو وايجو واتفقو بس كنت هقعد فى ايجار وكنت عاوزه اعيش عيشه مستقله عن أهله عشان امه شديده ايجو بعد كده غيرو رأيهم وعاوزنى اعيش معاهم في نفس البيت وحصلت مشكله ولحد ما انحلت بعد كده قالى امى منبها عليا اكل معاها بعد الجواز وانا كنت رافضه وهوه عارف كده ومتفق على وكده بس هوه من النوع الى بيسمع كلام امه ومش عاوز يزعلها ولما حكيت لانى قعدت تقولى فركشيها وهيا ما صدقت اصلا عشان ماكنتش عاوزه الموضوع ده بس الولد فضل يتكلم مع أهله لحد لما ايجا تانى بعد الموضوع ما اتفركش لتانى مره وجاب خاله عشان يرجع الموضوع وأعلى رفضوا وزعقولى وقالولى خلاص الموضوع انتها انا تعبانه ومش عارفه اعمل ايه ومابكلمش اهلى وعندى احساس بالذنب دايما

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عندنا رفضت والدتك الشخص أثبتت لك الأيام بأن الحق كان معها إن أسوء شخص ممكن أن ترتبط به الفتاة هو الشخص الذي يتجرأ ويضرب الفتاة التي معه وتبريرك له بأنه ضربك خوفا عليك خاطئ لا تضعي عذرا أبدا لرجل يضرب فتاة مهما كان السبب وهذه إجعليها قاعدة بحياتك
وإرتباطتك مباشرة برجل آخر أيضا خاطئ لان مشاعرك ليست مستقرة وطبيعي أي شخص سوف يظهر إهتمام لك سوف تنجذبين له دون أن تدركي عيوبه أو تعطي لنفسك فرصة بدراسته بشكل صحيح فإختيارك الثاني أيضا إختيار غير واعي وليس عن قناعة اهدئي قليلا وفكري بهدوء هل هذه هي الحياة التي تطمحين لها هل هذا هو الشخص الذي سيكوم سندا لك وسيسعدك لا تتمسكي به لمجرد أن أهلك رفضوه إجلسي مع اهلك وأستمعي لكل كلمة يقولونها إسأليهم ما الأسباب التي دفعتهم للرفض وأنظري للأمور من زاويتهم وستجدين بأن نظرتهم صحيحة ورفضهم ليس فقط لأجل الرفض بل لأنهم وبحكم خبرتهم يرون ما لا نرى فكري بعقلك وأستخيري الله تعالى وأسالي وبعدها قرري

الرد من العميل

شكرا لحضرتك بجد ردك رياحنى انا انشاء الله هركز فى إلى جاى وهسعا لتحقيق نفسي واتأنا فى اختياراتى وربنا يقدم الى فيه الخير بجد شكرا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عفوا نحن دائما في خدمتكم