تفسير الأحلام

انا حلمت ان الشخص اللي انا بحبه كنت عندهم في...

انا حلمت ان الشخص اللي انا بحبه كنت عندهم في البيت بس البيت اللي كان في الحلم غير بهم اللي في الحقيقه كان بيت في دور ثالث وبتاع واحده ساكنه في شارعنا اسمها ناديه ومامته كمان اسمها ناديه فحلمت هم ساكنين في البيت ده مش في بيتهم الحقيقي وبيتهم الحقيقي في بقيت اهله هو ومامته بس اللي كانوا في البيت الجديد ده وانا دخلت عندهم لقيت مامت جاي لي شكلها اصغر شويه واحلى ولقيت عندهم فبابا بسال نفسي هو ايه اللي جابهم هنا ولا بتفهم ولا لا طب بص في المطبخ لقيت برتقالات مخلل فكيت ساعتها ان البيت ده بتاعهم فبص في الارض لقيت فرش مقطع وقديم فبقول لها طب ما تغيري الفرش وكده قالت لي اه ما انا هغير وقلت لها خلاص لو كده هابقى اجيب لك غيرو مع العلم ان اللي انا كنت بحبه ده انا منفصله سيبنا بعض وهو عنده مرض وحش و كنت بكلمه الاخر وقت بس حصل بيننا خلاف وانا ومامته برده وفي خلاف

الرد من العميل

ممكن رد

الرد من العميل

ممكن تطمني

الرد من العميل

احنا اتفصلنا ولما تعب رجعتله وانفصلنا تاني بسبب حاجات تافهه

الرد من العميل

عايزة افهم من فضلك

الرد من العميل

عايزة افهم من فضلك

الرد من العميل

عايزة افهم من فضلك

الرد من العميل

ممكن رد

الرد من العميل

ممكن رد

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

قد تدل هذه الرؤيا إن كنت قد غضيت الطرف عن هذا الشخص أن الله تعالى يرزقك الإرتباط والزواج من شخص آخر غيره ويجعل بينكما المحبة والمودة ويجعل بينك وبين أهله القبول والإنسجام, وتدل الرؤيا على أن الله تعالى يجعل لهذا الشخص القبول عند اهلك وذويك, وتدل الرؤيا على إجابة الله تعالى لدعاءك وعلى أنه يهدي بالك ويعطيك سؤلك وما ترجين منه سبحانه وتعالى قال تعالى(وَآتَاكُم مِّن كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ وَإِن تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ الْإِنسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ)