تفسير الأحلام

السلام عليكم انا حلمت اني ركبت السياره مع زوجى وهو...

السلام عليكم انا حلمت اني ركبت السياره مع زوجى وهو اصلا متوفي وبعدين فتح الباب السياره انا انت رايح فين قالي انا ريح الي سعيد وهو اصلا سعيد فى الحقيقه متوفى وهو كان صاحبه المقرب وبعدين ساب الباب مفتوح العربيه وبعدين بابا جالي وانا قولت بابا تعال نعمل المشوير وبعدين زوجىسلام عليكم يعني انا ضعيفه في الكتابه شويه ولكن انا ممكن اقول رسالتي والله انا حلمت اني انا وزوجي كنا راكبين العربيه وبعدين مره واحده العربيه وقفت فانا باقول له انت رايح فين فتح باب السياره انت رايح فين قال لي رايح للسعيد ونزل بابا جاء سال ما شفتش وشك بابا ويا حاجه بس ما باجي في الحلم انا قلت له يلا بابا نعمل مشاوير قبل اشرف مجدي لسه يا دوبك هامشي لقيت زوجه بس بعدين صحيت من الحلم ارجو التفسير الحلم لو سمحتم ارجوكم

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية ركوب السيارة مع زوجك المتوفى يدل على مسيرتك في حياتك التي امضيتها معه فرؤية انه يقود السيارة بك يدل على الفترة التي عشتها مع زوجك وكان فيها يتحمل مسؤولية بيته فقيادة السيارة تدل على مشوار الحياة ومسيرتها ورؤية انه ينزل من السيارة ويذهب لشخص متوفى يدل على موته وهو ما حدث واسم سعيد يدل على السعادة والسرور ويدل ذهابه عند الشخص المسمى سعيد على حال طيبة ان شاء الله للميت ورؤية انك تذهبين مع والد يدل على ان والدك قد يكون سندا لك بعد زوجك وقد يساعدك في بعض جوانب حياتك .