تفسير الأحلام

كانت مرات اخويا حلمت حلم ليا حلمت ان اصحابى اللى...

كانت مرات اخويا حلمت حلم ليا حلمت ان اصحابى اللى عندى فى الشغل كانو ربطين رجليا بحبل وانا مش عارف افك نفسى وبعدين جه واحد من اصحابى فك الحبل وقالى اجرى يا مصطفى بسرعه وانا بجرى لقيت مرات اخويا فى وشى ومسكت ايدىها وجريت معاها لقيت نفسى قدام الكعبه انا وهيا فضلت تعيط لما شافتها وبعدين لقيت الراجل اللى فك الحبل منى بينادى عليا وبيقولى خد دى عشان انت استحملت اصحابك اللى كانو ربطينك وبدينى علبه كلها دهب كتير اوى وانا فرحت قوى بعد ما اخدت علبه الدهب

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية ربط أصدقاءك لك إن كانوا على غير طاعة لله تعالى على سوءهم ومكيدتهم وأذاهم لك ولغيرك وعلى أنهم رفقاء سوء, أما إن كان أصدقاءك على صلاح وطاعة فتدل الرؤيا على أناس آخرين بنك وبينهم عداوة وخلافات, وتدل الرؤيا على النجاة من كل سوء ومكروه ببركة عمل صالح تعمله, جزء زوجة أخوك يدل على حسن الصلة مع أخوك وزوجته وعلى حسن علاقتك بأرحامك, الكعبة تدل على الرحمة وبلوغ الأمر المرجو وعلى القرب من الله تعالى, البكاء يدل على الفرج, علبة الذهب تدل على عطاء الله تعالى لك وعلى رزقه لك ببركة أمر تتحمله لوجه الله عزوجل.