..

مساعدة الطبيب: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
انا عندي اسمرار تحت الابط وف الركبه والكوع وعضمه الرجل جبت مجموعه كريمات(ميلانوفري_فيسكوت—باثينول—فولدكس)ف اليوم الاول دهنت ميلانوفري وسبته ساعه وبعدها فيسكورت ف اليوم الثاني دهنت ميلانو فري وبعدها باثينول عشان مكنتش فيه التهاب ولا حاجه الثالث والرابع نفس النظام بس لسه مفيش اي نتيجه تقشير ولا حاجه انا كده ماشيه صح ولا اي الفولدكس المفروض احطه بعد التفشر بعد ما الاسمرار يروح خاالص ملاحظه :الاسمرار عندي طبقه تقيله انا دلوقتي مش عارفه انا صح ولا لا اعمل اي بعد كده
مساعدة الطبيب: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
لا

الرد من العميل

اين الرد

إجابة الخبير: الدكتور يزن الحوراني

الدكتور يزن الحوراني

طبيب

لقد تم اجابة سؤالك المطروح على الرابط التالي :
اضغط هنا