دكتور الشريعة

السلام عليكم ورحمه الله ، حدث خلاف ما بينى وبين...

السلام عليكم ورحمه الله ، حدث خلاف ما بينى وبين اختى الكبيرة شغلت النور بتاع الاوضة اللى كنت فيها علشان تخلص حاجات فى شغلها وانا مكنتش عايزة ضوء فى الاوضة لانى كنت هناك مع العلم أن فى أماكن كتيرة أخرى متاحه ليها وهى رفضت انها تقفل النور وانا اقفل وهى تفتحه وهى بتسئ ليا فى الفظاها وبتحول استفزازى ولكن مكنتش برد عليها انا كنت بقفل النور بس وهى ترجع تفحه لحد ما قومت فكيت اللمبة بتاعت الاوضة راحت اخدت موبيلى ومسكته جامد وبغل و خبت موبيلاتها منى و الاب توب بتاعها علشان ما اخدهمش ولما قولتلها هاتى الموبيل كان ماسكة جامد لحد ما سمعت صوت تكسير فى الموبيل وهو موبيل كان ضعيف ومش جديد ولما عرفت اخده منها لقيت أنه حصله كسر وان صوت الكسر اللى سمعته مكنش بيتهيألى ولما روحت اقول لماما أن موبيلى اختى كسرته توهت عن الموضوع وقعدت تكلمنى عن اللمبة وليه فكتها قولتلها يا ماما اللمبة انا معملتش فيها حاجةولا كسرتها وروحت وركبتها تانى واشتغلت عادى دلوقتى موبيلى هو اللى اتكسر فا انا عايز حقى فى الكسر اللى حصل ده فوالدتى ما اخدتش حقى وفضلت تكلمنى على اللمبة مع العلم أن بابا مش عايش معانا فامفيش حد كده هيجيب حقى وانا اخد حقى بدون ما اظلم نفسى ولا اظلم حد فاعمل ايه او لو هاخد فلوس هاخد بقدر قد ايه واختى الكبيرة بتشتغل ومعها فلوس و الكسر اللى حصل ظهر على الشاشة بس مش عارفه هل بسبب الحركة دى اثر عليه من جوه ولا لا وانا مقدرش احدد ده ولا هقدر اروح لحد يحدد لى ده
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله أن أختك إذًا أتلفت لك الجهاز وكنت متيقنة من هذا الأمر فيجب عليها تصليحه لك فان رفضت فيجوز لك أخذ مال بقدر تصليح ما أفسدته فقط من غير علمها، والأفضل أن تسامحيها او ان تدخلي أهل الصلح والدين بينكما كالأعمام أو الأخوال
والله تعالى أعلم وأحكم.