محامي

انا عندي قضية امن دولة طوارئ بتهم اتجار بسلع بدون...

انا عندي قضية امن دولة طوارئ بتهم اتجار بسلع بدون اعلان اسعار وبيع سلع مجهولة المصدر وادارة محل بدون ترخيص واتعملت جلستين غيابي ولم يحضرهم المحامي وراحت للحاكم العسكري للتصديق عليهم هل هيصدق عليهم بالفعل بتنفيذ حكم ولا ممكن تأتي جلسة اخري وكمان معايا التماس وورق ادلة براءتي اقدمها في الالتماس ولا لما تأتي جلسة اخري

إجابة الخبير: المحامية دعاء عبدالجواد

المحامية دعاء عبدالجواد

محامي

بخصوص الرد علي استفسارك فانه عليك مراجعة الاجابة عليه عبر هذا اللينك والذي شرفتنا بطرح السؤال عليه في مرة سابقة .
الرابط هو :
امن دولة طوارىء