تفسير الأحلام

JetCounsel تفسير الأحلام بانتظار جواب الخبير ال...

JetCounsel تفسير الأحلام بانتظار جواب الخبير السؤال السلام عليكم حلمت انى انا واسرتى فى مكان زى وقت الغروب كدا وكأننا كنا صايمين وروحت على محل كدا كانوا متفقين على أكل نشتريه منه ولما المغرب أذن أو خلاص كان هياذن قولتلهم روحوا انتوا وانا هجيب الأكل لما الراجل يخلصه وفعلا مشيوا وفضلت انا ودخلت مكان زى قصر أو بيت كبير وكنت شاريه عصير ومياه عشان كنت صايمين وشربت شويه عصير وسبت باقتها وازازة المياه فاجاء بابا وبيقولى هاتى حاجه اشربها اديته شويه العصير وبيقولى كان معاكى مياه ساقعه قولتله اه واخدهاشرب منها وبعدين وانا خارجه روحت عشان اعدى عل بتاع الاكل لقيته مش خلص الاكل كله كنا طالبين خمس زى فراخ كدا وكبيرة اووووى فقالى انا خلصت واحدة وادهانى وبقله الباقى لسه لينا بقيت الخمسه قالى لسه نائين قولتله مينفعش كدا وخلصهم وبعدين مشيتفى المكان اللى كنت فيه وبدور على باب أخرج منه مكان ما دخلته لقيت قطه لونها رمادي بس شكلها عليها تراب كتيير وكانت عايزة تخرج قبلى أو معايا وانا كان معايا كرتونه وكنت بزوقها بيها ترجع ورا عشان أخرج قبل ماهى تخرج وراياوفجاه لقيت قطه تانيه زيها بتشدنى لورا وقعدت اعافر معاهم عشان ميخرجوش معايا وهما يشدونى عشان مخرجش أو هما اللى يخرجوا بس بس انا كنت خلاص قربت اعدى من الباب قمت ماسكه واحده فيهم من رجلها بكل قوتى وقمت رميها جوه والتانيه بقيت برفسها برجلى لغايه ما زنقتها جواه وعديت وقفلت الباب ورايا بس المكان اللى عديته كان نظيف وكبير اسفه للاطاله انا انسه ومع العلم والدى متوفى

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

الافطار بعد الصيام طيب في المنام ويبشر باستجابة دعاء ان شاء الله وتحقيق هدف طيب وعمل صالح ويرمز الى فرح ودعوة مستجابة ونيل مطلوب والفراخ التي بعضها جاهز وبعضها نيء ترمز الى رزق عاجل ميسر ورزق اخر مؤخر ليس جاهز الان واعطائك الماء البارد لابيك يبشر ببر وصفاء احوال واحسان للوالد المتوفى وتعني انك تدعين له وتذكرينه ؛ورؤية الأموات عموما إما أن تكون عظة وعبرة للرائي ليتذكر الموت ويستعد له دائما بالأعمال الصالحة ولا يغفل بمتاع الحياة الدنيا ؛ فقد قال النبي صلى الله عليه وسلم (كفى بالموت واعظا ) ،أو يكون فيه تذكرة بحاجة الأموات للدعاء والاستغفار والصدقة وأعمال البر التي تشرع كما قال النبي صلى الله عليه وسلم: (إذا مات ابن آدم انقطع عمله إلا من ثلاث: صدقة جارية، أوو علم ينتفع به، أو ولد صالح يدعو له) وأما القط افي المنام فقد يعني صديقا أليفا ضعيفا ، وقد يعني لصا و شخصا مخادعا ، ،وطرده واخراجه من البيت قد ترمز الى تخلص من اصدقاء فضوليين او قطع علاقات مع اصحاب مزعجين ومن رأى قطا يهاجمه في الحلم فيعني ذلك أنه قادم على مشاجرة،