استشارات الحب و الزواج

انا مليش علاقات قبل كدا وكنت حاسس بالوحده فكنت...

انا مليش علاقات قبل كدا وكنت حاسس بالوحده فكنت بدخل ع اي اكونت ع الفيس قدامي وممكن ادخل اتكلم وطبعا محدش كان بيرد عليا عشان ميعرفنيش بس مره دخلت عند بنت وكانت جميله ومكلمتهاش عملت لايك بالغلط ومخدتش بالي وهيا الي كلمتني وكنت فرحان جدا كدبت عليها غصب عني قولتلها اني اعرفها ومعجب بيها كنت عايز اتكلم مع اي حد وبعدين عملتلي بلوك عشان متعرفنيش مرتين وفكتهم بعد ما كلمتها تاني اول مره ولقيت نفسي بقولها انا عايز اتقدملك وهيا قالتلي انا معرفكش ومش راضيه نتعرف غير لما اكلم باباها هيا جميلة ومحترمه بس مش عارف الي انا عملته دا صح ولا غلط ؟ وهل اكمل ولا لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا أحد يدري متى يقع النصيب وأين يقع فهناك الكثير من القصص عن شبان التقوا بفتيات بالصدفة فطعت الشارع من أمامه مثلا ورأها شريكة حياته ولحقها لبيت أهلها وخطبها وتم النصيب أو من خلال وسائل التواصل الإجتماعي أو عن طريق حادث سير لا سمح الله وبدون أدنى معرفة سابقة ووقع النصيب وتزوجوا ورزقوا بأطفال ويعيشون أفضل حياة الصدفة التي قد تقع بلحظة أو عن طريق الخطأ من الممكن أن تغير مجرى حياتنا كاملا ودون أي ترتيب أو مقدمات إذهب لزيارة والدها فلا تدري علها تكون نصيبك الذي كتبه الله تعالى لك على أهون الأسباب