استشارات الحب و الزواج

انا حبيبي مش راضي يسامحني على حاجه انا مكنش قصدي...

انا حبيبي مش راضي يسامحني على حاجه انا مكنش قصدي اعملها وفي حاجات كتيره عايزه تتغير فيا وانا مش هقدر اعيش من غيره ارجوكي ساعديني هو اداني فرصه واتنين وعشره بس انا مكنش قصدي اعمل حاجه تدايقه وهو مش قادر يكمل معايا كدا وانا مش هعرف اكمل من غيره ساعديني لو سمحتي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنك كررت نفس  الخطأ لأكثر من مرة فمن حقه أن ينزعج ويتركك حاولي أن تثبتي له حسن نيتك وأشرحي له أن تصرفك غير مقصود وأثبتي له على أرض الوافع بأنك تغيرتي وليس بالكلام فقط واذا أصر على كلامه فأعتبريه درسا لك للمستقبل