محامي

شقتى بروف بالدور ال١١ الرخصة مثبوت بها الدور رسمى...

شقتى بروف بالدور ال١١ الرخصة مثبوت بها الدور رسمى ورخصة الطيران المدنى كمان تمام ولم يحدد فى الرخصة مساحة الروف و مساحة الشقةولكن اكتشفنا أن الدور ال١١ مثبوت فى رخصة الحى ثلاث شقق فقط فى حين أنه على الطبيعة اربع شقق .شقتين بالداخل والمفروض شقة واحده كبيرةبروف يطل ع الشارع الرئيسى ..صاحب العقار قسمها على شقتين وباع كل واحده لوحده وأصبح لكل شقة عداد كهرباء رسمى وغاز رسمى و تليفون رسمى..هل دلوقتى يستوجب التصالح؟؟ ولو هنتصالح هيبقى مخالفة رسم هندسى مثلا؟؟والتصالح على الشقتين ولا شقة واحده ولا الدور كله؟؟؟؟ وهل فعلا الحساب هيكون عدد الامتار مضروب فى ٢٥فى المئه من قيمه سعر المتر؟؟ ارجوا الافاده

إجابة الخبير: المحامية فاطمة عبدالوهاب

المحامية فاطمة عبدالوهاب

محامية

بخصوص الرد علي استفسارك فانه عليك مراجعة الاجابة عليه عبر هذا اللينك والذي شرفتنا بطرح السؤال عليه في مرة سابقة .
الرابط هو جوابكم