اختصاصي حاسوب

امي حلمت ان ابي المتوفي يريد الزواج منها هي قالته...

امي حلمت ان ابي المتوفي يريد الزواج منها هي قالته لا مش دلوقتي خليها اخر الشهر عشان اخد المعاش لو رجعت دلوقتي مش هاخده

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

لقد تمت اجابة سؤالك المطروح سابقا على الرابط التالي
رؤية الوالد المتوفى

الرد من العميل

حلم اخركنا قاعدين فجأه فماما وانا اتصلت باخواتي قلتلهم ماما اتقبض عليها واعدت اعيط اتصلت وقالت انها اتقبض عليها واخدنا الحاجه و فعدينا بتاكسي علي مكان فشوفنا ماما و خدناها ومشينا تقريبا ده حلم اختي الصغيره

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية سجن والدتك على وجود صعوبة أو هم أو مسؤولية تعاني منها والدتك أو على قيد ما تعاني منه والدتك, وتدل الرؤيا على بركم بوالدتك وعلى محبتكم لها وعلى خوفكم وحرصكم عليها, وتدل رؤية التكسي وجزء إحضار الوالدة على أنكم تكونون سببا في تغيير حالها للأفضل