دكتور الشريعة

لو الاخ مش شغال وبيتزوج وهو مستهتر وانا الاخ...

لو الاخ مش شغال وبيتزوج وهو مستهتر وانا الاخ الكبير ومسؤول عن اسره واولاد وقاعد بالإيجاب هل والمعاملة مش كويسه ومبيعرفونيش غير لما يكونوا محتاجين فلوس عاوز اعرف الحل ايه علشان ناس كتير كلمتني في موضوع المساعده وانا رافض علشان اسلوبه فالحكم ايه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا

الرد من العميل

؟

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، انا بعد: اعلم رحمك الله انه لا يجب عليك الإنفاق على الاخ الفقيد القادر على العمل لكنه لا يعمل، بل الواجب عليه ان يسعى في كسب رزقه ورزق عياله، ولا يجوز لأحد ان يجبرك على ذلك. والله أعلم وأحكم.