دكتور الشريعة

السلام عليك رضاعة من زوجة خال مع بنتها الكبير...

السلام عليك رضاعة من زوجة خال مع بنتها الكبير تقربنا تلاتة او اربع مرات واريد الزواج من بنتها الصغره وشكرا

الرد من العميل

وفي اخي اكبر مني ربنا يرحمه رضاع مع اخوه الكبير

الرد من العميل

اخوي الا مات رضاع من زوجة خال اكتير من مره ومحديش يعرف كام مره بيظبط وبن خالي رضاع من امي الا عمته وانا رضاعة مع بنت خال الا من سني تلاتة اربع مرات زي ما زوجة خال بتقول بس ما مفيش ولا بنت رضاعة من امي مفيش الا ولد واحد الا هو من سن اخوي الا مات

الرد من العميل

السلام عليك رضاعة من زوجة خال مع بنتها الا هي في نفس سنيي تقربنا تلاتة او اربع مرات زي ما بتقول زوجة خال واريد الزواج من بنتها الصغره وفي اخي اكبر مني ربنا يرحمه رضاع مع اخوه الكبيراخوي الا مات رضاع من زوجة خال اكتير من مره ومحديش يعرف كام مره بيظبط وبن خالي رضاع من امي الا عمته وانا رضاعة مع بنت خال الا من سني تلاتة اربع مرات زي ما زوجة خال بتقول بس ما مفيش ولا بنت رضاعة من امي مفيش الا ولد واحد الا هو من سن اخوي الا مات

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

السائل الكريم:
لقد تمت الإجابة عن استفساركم من خلال الرابط التالي:
شروط التحريم من الرضاعة