دكتور الشريعة

اما عملت حاجه من الكبائر يعتبر او بمكن انا حاسه...

اما عملت حاجه من الكبائر يعتبر او بمكن انا حاسه كدا و مش بصلي غير متقطع وحاسه ان بيني وبين ربنا حاجه مخليا دعواتي متوصلوش معني صليت كدا مره ورقعتله وتُبت واني مش هعمل كدا تاني غير احساس الندم واني نفسي اتصدق عشان ربنا يغفرلي وحجات كتير بس حاسه بدام ال عملته دا عملته يبقا هخش النار وربنا مش هيسامحني ف حياتي تاني وان كدا خلاص
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله ان الصلاة من اعظم اركان الدين، بعد الشهادتين، وتركها يعد كفرًا مخرجًا من الملة والعياذ بالله، فالواجب عليك التوبة والمسارعة في الالتزام بالصلاة والمحافظة عليها، والعبد مهما بلغت ذنوبه فإنه إن عاد وتاب فإن الله يغفر له جميع ذنوبه، والتوبة تكون بترك الذنب والندم الشديد على ما فات والعزم على عدم العودة اليه مرة اخرى، واعلمي ان سبب عدم استجابة الدعاء الذنوب، والتوبة هي من أسباب الاستجابة . والله أعلم وأحكم.