استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم عندي مسألة تؤلمني و استشعرت أصدقائي و...

السلام عليكم عندي مسألة تؤلمني و استشعرت أصدقائي و لكن لا أعرف ماذا افعل لي زميل كنت احسبه ع خير و أحب صديقتي بالعمل و هو متزوج و لديه إبن و رفضته زميلتي و ظلوا ع تواصل ع أساس الصداقه و إذ فجأة شكت هي إني أحبه و قالت لي إنها تعلم منذ فترة من عنيا و طريقه كلامي عليه و أنا أعرف إنه شخص لطيف و لكن لم يصل إلي الحب و بدأت تحذرني من تصرفاته معايا و ف الاخر اعترفتي إنه كان قايلها من شهور إني بحبه و هو بيحاول يتعامل معايا بحذر عشان مافهموش غلط و المفترض إنها قآلتله إن ده مش حقيقي بس ماقفلتيش الكلام لأن خلال الشهور ظب بينهم كلام ع ده و كان ساعات يستدرجني في كلام معين و ياكلها بأنى غيرت و إنها بلاش تحكي إللي بينهم ليا و وعدته يعلم الله إني مش محتاجة حد يحطلي تعامل بحذر فأنا أصلا قرايه فتحتي اتفشكلت بسبب حذري و زميلي ده مش آكتر من إنه كان حد لطيف بالنسبالي دلوقتي أنا حاسه باني لازم أواجهه و اعلمه الادب و حاسه نجيت زميلتي بعجز لإنه طول الوقت كنت اقلها إن أنا و هو مش صحاب و هي تقلي صحاب و تقربني ليه و هي عارفه إنه مش بيتعامل ع طبيعته عشان قال مشاعري حاسه باني كنت بيتلعب بيا كورة خلال الشهور هي كواحده حاسه إني بحبه كانت بتحاول تقربني منه ليه و هي عارفه منه إنه مش بيحبني و بيتعامل بحذر ثانيا اقسم بالله عمري ما عملت أي حاجة تقول إني بحبه لأني حقيقي مبحبوش و لو بحبه فأنا شخص سئ جدا ف هذا الموضوع و ماببينش لحد إيه يقول كده و لصجيقه مقربه كمان.. مش عارفه أعمل إيه معاهم.. عندي إحساس بالجبروت الل منتظر مواجهة زميلي و إحساس بالعجز ناحية صديقتي و بقالي كام يوم بمثل إني عاجي معاها.. عندي إحساس بالجبروت الل منتظر مواجهة زميلي و إحساس بالعجز ناحية صديقتي و بقالي كام يوم بمثل إني عاجي معاها.. هما حصل بينهم مشكله و مابقوش يتكلموا و قالها إنها خسرته أنا.. في كل ده حاسه بأهانه لكرامتي جدا و إنها اتبعتت وسطهم و وسط عكهم قلبي وجعني جدا و حاسه بقله كرامه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

سيدتي أولا هو رجل متزوج ولدبه ابن كما تقولين وبالتالي ليس الشخص المناسب أو الهدف المنشود لها وبما أنها رفضت تقربها منه وهو التصرف السليم لا يحق لها أن تخسرك لأجله وتقول بأنك تحبينه فهي أصلا ليس لها أي صلة به وانت عندما تفول لك مثل هذا الكلام قولي لها بأنك لا تنظري لرجل متزوج أبدا من الواضح أنه يحاول أن يلعب بمشاعر صديقتك ويحاول أن يبعدكم عن بعض لهدف ما في نفسه لا تسمحوا له بأن يدمر صداقتكم واجلسي مع صديقتك ووضحي لها بأنه ليس طموحك وحاولوا أن تجعلوا علاقتكم معه رسمية جدا وفي حدود العمل فقط

الرد من العميل

بما إنه تحدث عني لها بأنني أحبه و بقالهم شهور بيتعاملوا مع بعض علي هذا الاساسو إنه بيحاول يتعامل معي بحذر عشان ماتعلقش بيه و ده و الله العظيم ما حقيقي أنا شخص يضع حدود مع الجميعهل أواجهه لأني اشعر بضيفه منهم جدا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

نعم واجهيهم بوجود الاثنين وأكشفي كذبه أمامها وبعدها وعلى إنفراد اجلسي مع صديقتك وأخبريها بأنك لم تتوقعي منها أن تصدق هذا الكلام عنك وكان من المفترض أن تدافع عنك ولى تستمتع لما يقول وبعدها إجعلي علافتك رسمية بهم الإثنين