تفسير الأحلام

طاب بالنسبه للكلب اللي كنت بربي مع الأسد وكمان لما...

طاب بالنسبه للكلب اللي كنت بربي مع الأسد وكمان لما الأسد مراتو بتولد هو طلع من البلكونه وجيه حضني وبعدين طلعت الاوضه بتاعتي اجيب حاجه منها وكنت سايبه الشباك مفتوح ف لقيت بطه لونها اسود ف بني كدا بس انا خوفت منها ونديت ماما تيجي تطلعها من البيت وخليتها تمشي وقعدت ابكي ف جيه الاسد برضو ع صوت بكائي هو والكلب ف الكلب قعدت يطبطب عليا والأسد اخذني ف حضنو جامد

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

 الاسد في المنام قد يفسر بالتمتع بالحصانة والهيبة ان لم يؤذي صاحب الرؤيا او يخيفه , والاسد يدل على الرجل القوي الصلب الذي لا يهاب احد , ورؤيا الاسد ان لم يخيفك تفسر بقلبك القوي وجرئتك في بعض المواقف , وان اخافك وافزعك او تسبب في الفساد والخراب فذلك لا يحمد ويدل على العدو المتربص , ورؤيا الاسد بشكل عام تشير الى مخاوف وقلق وافكار تسيطر عليك وتحاول طردها , والاسد بالنسبة للعزباء خاطب يتقدم لها , وبالنسبة للمراة المتزوجة يعني حمل بولد قوي بإذن الله . الكلب في المنام يرمز لعدة امور فالكلب قد يكون صديق مقرب او حارس وقد يكون شرطي , والكلب الشرس يرمز لعدو المتربص الذي يفتك بخصمه ان اتيحت له الفرصة , وقد يعني الكلب ايضا انقلاب صديقك عليك بغرض الحاق الضرر بك , والكلب الاسود المتسلط والمتوحش يرمز للشيطان فقد تكون محسود او ممسوس او مصاب بالعين فعليك بالرقية والاذكار باستمرار وبإذن الله لا يضرك انس ولا جان , وقتل الكلب يعني التغلب على العدو والتغلب على المخاوف والصعب بإذن الله , وقد يعني قتل الكلب ايضا هزيمة الشيطان ووساوسه