طبيب بيطري

كلبي رجله انكسرت ومفيش اي عيادة بيطري فتحه في...

كلبي رجله انكسرت ومفيش اي عيادة بيطري فتحه في الوقت دة اتصرف ازاي وايه العلاج المناسب

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

تعتبر الكسور من الحالات الطبيه الطارئة التي تستعدي تدخل طبي فورا لعدم احداث اي اضرار.
ينصح بعدم تحريك الكلب لمنع حدوث اي تمزق بالعضلات او بالاربطة نتيجة العظام الموجودة .
يعتمد علاج يعتمد علاج الكسور على مكان الكسر وطبيعته بعد الكسور يتم علاجها في جبائر الخارجيه وبعد الكسوف تحتاج الى صفائح او مسامير جراحيه.