استشارات الحب و الزواج

هو انا بيتقدملي اشخاص كتير بس مش عارفه اوافق كنت...

هو انا بيتقدملي اشخاص كتير بس مش عارفه اوافق كنت بحب شخص وقعدنا اكتر من6سنيين مع بعض وسبنا بعض من كام شهر بس مش عارفه اوافق إن شريك حياتي يبقي شخص تاني ونفس الوقت شايفه اننا مش ينفع نكمل سوا ف مبقتش عارفه انا بحبه اصلا ولا لا ف دي حاجه مضايقاني اللي هو مش عارفه ابقي معاه أو ابقي مع شخص تاني

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

يكفي ما اضعت من عمرك ست سنوات كافية لتعلمك أن تفكري بنفسك قليلا وتعطي فرصة لرجل صادق يريدك بالحلال وصادق وتقدم لك من الباب ويفتخر بأن تكوني زوجته

الرد من العميل

طب من وجهة نظر حضرتك اتخطب دلوقتي ولا استني شهور اكون بطلت افكر فيه علشان مش اظلم اللي انا هتخطب ليه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

اتخطبي وتوكلي على الله تعالى وسوف تنسيه مع الايام وإنشغالك مع خطيبك وخاصة إذا كان إنسان جيد ولكن عليك عندما تنخطبين أن تقطعي أي وسيلة إتصال بالشخص الثاني ولى تحاولي أن تعرفي عنه أي شي

الرد من العميل

إن شاء اللهشكرا لحضرتك

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عفوا نحن دائما في خدمتكم