محامي

تليفوني اتسرق وقدمت محصر رقم ٤١٩٢ والمحضر اتحفظ...

تليفوني اتسرق وقدمت محصر رقم ٤١٩٢ والمحضر اتحفظ وهقدم طلب تظلم ايه الإجراءات اللي بتحصل بعد التظلم ولو عاوز اقوم محامي تقدروا تساعدوني؟ انا محتاج اعمل اي حاجه ايا كانت عشان التليفون يرجع

إجابة الخبير: المحامية فاطمة عبدالوهاب

المحامية فاطمة عبدالوهاب

محامية

يرجى العلم اننا في القسم القانوني نختص فقط بالرد على الاستفسارات القانونية ولا نختص بالقيام باي اجراءات قانونية كما انه يمكنك القيام بهذه الاجراءات دون الاستعانة بمحامي اذا اردت ويمكنك مراجعة الاجابة للتعرف على ما يحدث بعد التظلم عبر هذا اللينك والذي شرفتنا بطرح السؤال عليه في مرة سابقة .
الرابط هو جوابكم