استشارات الحب و الزواج

مساء الخير لو انا بحب واحد اصغر مني ب 8 سنين...

مساء الخير لو انا بحب واحد اصغر مني ب 8 سنين والعلاقه بينا انتهت بسبب مشاكل ولاد انو منعني اكلم اي ولد ولو حد هزر مكلمش ولو حد هزر معايا قبل كده وقالي ع شغل مثلا ورديت يسبني و كل شويه يسيبني بسبب ولاد برده مش بيحل ولا بنوصل لحل يرضينا احنا الاتين و مش عايز يعمل اي خطوه رسمي غير لما انا اتغير اقدر زعله ومعلمش اللي يدايقه واهتم بيه و كل مشاكلنا بسبب ولاد وحجات تفهه بسب بيسيب فيها و يعد فتره مش بيكلمني ولا يشوفني و قبل كده كان باين عليه حبه ليا ف دماغه صعبه ف التعامل وانا مش بعرف اقنعه باي حاجه هو عايز ينفذ اللي عايزه يا يسبني ف ده كده ايه عشان مبقتش فهماه ولا بعرف اتعامل معاه و كل حاجه واخدها ع قلبه لما بكلم معاه

الرد من العميل

عايزه اعرف اتعامل معاه أزاي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنك مرتبطة معه فما يطلبه هو من حقه أن لا تكلمي غيره بغض النظر عن فرق العمر بينكم وأنك تكبرينه بثمان سنوات يجب عليك أن تحترمي وجوده بحياتك فأي رجل ستكونين معه لن يتناقش معك في هذا الموضوع وأنت يجب أن لا تفكري بالحديث مع غيره

الرد من العميل

مهو كل شويه يسيبني ف اي مشكله تحصل و مش بلاقيه متمسك بيا والهزار مع الولاد كان بحدود ولما ولد هزر معايا هو كان سايبني و لما رجعنا هزر تاني مردتش بس رديت لما قالي علي شغل عشان عايزه اشتغل وكلام ف حدود الشغل مخرجش بره الموضوع و كل حاجه ياخدها بسيبان ليا مش بيتفاهم معايا و مش عايز يعمل اي خطوه رسمي غير لما اكون ع دماغه ومزاجه مش متقبلني زي منا و بقلنا مع بعض سنتين و اي مشكله يانفذ اللي عايزه او يسبني و يهددني بكده مش عارفه اتعامل ازاي رغم قبل كده كان بيثبت انو بيحني ده كل اتغير

الرد من العميل

هو مش بيتغاهم معايا حالص ولا بنوصل لحل ف النص و بياخد الحل السهل انو يسبني وميردش عليا خالص

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنك وافقت على الارتباز برجل اصغر منك كل هذا العمر فعليك أن تتحملي عدم نضوجه وتحاولي أن تسايره وتسيري كما يريد فمن الممكن أنه يضع هذه الحجج للهروب من الارتباط ففارق العمر كبير ومن المؤكد أن ارتباطكم سوف يواجه بالرفض من قبل أهله

الرد من العميل

هو بلنسباله مش ممانع بفارق العمر ومامته كانت قالت بلاش عشان لسه قدامك كتير و هتظلمها معاك لاكن هو قالي اي بنت ف الكون لو بتكلم ولد مش عايزها حتي لو اصغر مني بسنين والموضوع ده بيموتو سواء هزار او كلام حتي لو عجز ده عنده كده سعات مش بحس بفرق السن بسبب رجولته معايا بس مش بيتفاهم ف موضوع الولاد و عايز كل حاجه ع مزاجه تتنفذ ف ده لسه مش ناضح و هيبقي التعامل صعب بينا ف الكلام هو عنده 23 سنه ووقف معايا ف مشكله جامده و عيط عشاني كذا مره ف الحل معاه ايه

الرد من العميل

وبشوف علاقات كتير بيكون اصغر منها بتنجح صحابي كده و كذا حد بقرا قصته

الرد من العميل

ومش عارفه اخد بعقله حلاوه و اقنعه باي حاجه عشان يوافق عليها

الرد من العميل

وكذا مره يقولي انتي اللي موقفه الموضوع و كان زمانا مجوزين معئنو مش بيعافر ف اي حاجه عشان معملتش كل حاجه زي مهو عايز

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

امشي كما يريد فترة من الزمن وتأكدي من صدق كلامه إذا اختلق يعدها الاعذار فأعلمي أنه يضع حجج لكي لا يرتبط بك أي سايريه وسيريى كما يريد فترة شهر واذا وجدت أنه يماطل بعدها بموضوع الارتباط ابتعدي عنه

الرد من العميل

حتي لو كل شويه يسبني و يتلكك ب حجات مش مستاهله ومش بلاقيه متمسك بيا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

اذا كان يتصرف بهذه الطريقة بعد التزامك وسيرك كما يريد فيجب بعدها أن تبتعدي عنه وتنسيه وتبدأي حياة جديدة بعيدة عنه

الرد من العميل

حتي رغم اني بكلمه وهو ولا هنا مش بيرد عليا خالص ولا شات ولا موبيل اكنه مبسوط بكده و مش فارق معاه حاجه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إن تصرفاته بهذه الطريقة تدل على عدم رغبته في إستمرار هذه العلاقة وأنه يحاول أن ينسحب منها ولكن دون أن يكون هو المخطئ ويخرج من هذه العلاقة بصورة جميلة بينه وبين نفسه وتكونين أنت السبب في فساد هذه العلاقة وكل هذا ليرضي غروره فقط وليس لأي هدف آخر

الرد من العميل

يعني مش انا اللي فيا حاجه غلط ف التعامل معاه و لا بعرف اتفاهم مظبوط رغم انو كان بيبن حبه حتي الناس كانت ملاحظه بس الكلام ده كان ف الاول بعد كده اتغير وهو شايف انو مش غلط خالص ف اي موضوع ولا بيحاول يغلط نفسه عشان ميسبنيس دايما انا بلنسباله غلط و يقولي اني بحب لمه الولاد رغم محدش بيكلمني ع واتس ولا موبيل ولا ماسنجر الا كل فين وفين وكان كلام باحترام جدا خصوصا اننا مش مرتبطين رسمي يعني اكيد لو كنا مخطوبين محدش كان هيكلمني هو مش شايف ده كله يقولي دي اساسيات لازم تكون موجوده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هو يضع حجج واهية لينسحب من هذه العلاقة بكل هدوء