تفسير الأحلام

ده حلم بعد استخاره على بيع شقتنا فى بيت جدى ابو...

ده حلم بعد استخاره على بيع شقتنا فى بيت جدى ابو امى
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
كنت زى فى بيت عمتى القديم هى باعته وكانه مدهون ومتغير خالص بس فى نفس المنطقه تقريبا وكانه بيتى انا وبقفل الشيش البلكونه قفلته الاول مش كويس بعد كده قفلته كويس وشديت ستاره من بره ومن جوه وابن عمتى جابلى علبه فيها لب متقشر ومسليات تانيه وبونبونى ملونه وقلت فى خيالى كمان اللب متقشر ايه الحلاوه دى واخدت كبشه وقالى خدى تانى اخدت تانى ولقيت جمبى ولد صغير مش نضيف مبهدل رقبته من الاكل روحت قدت انضف فيه
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
ان شاء الله. لا

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

اللب المقشر يرمز الى رزق ميسر وسهل ان شاء الله تعالى ويبشر بزوال صعوبات والبنبوني يعني مناسبة سارة وفرح وتنظيف الطفل يرمز الى خلاص من هموم وكون البيت الذي رأيتيه حاله افضل فهذه بشرى بتحسن أحوال ان شاء الله وتجدد امور فالرؤية طيبة ومبشره بزوال هم وتيسر احوال وتجدد امور ان شاء الله تعالى.