اختصاصي حاسوب

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخوك في الله من...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخوك في الله من مصر كنت عايز اسال حضرتك علي افضل مواقع و يوتيوب اقدر اتعلم بيها برمجة لحد الاحتراف و الحقيقة انا فعلا بدات اتعلم بعض لغات الويب زي html css JavaScript php و كنت حابب اضيف لنفسي معرفة اكتر بالمجال و شكرا

الرد من العميل

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخوك في الله من مصر كنت عايز اسال حضرتك علي افضل مواقع و يوتيوب اقدر اتعلم بيها برمجة لحد الاحتراف و الحقيقة انا فعلا بدات اتعلم بعض لغات الويب زي html css JavaScript php و كنت حابب اضيف لنفسي معرفة اكتر بالمجال و شكرا

الرد من العميل

...

الرد من العميل

....

الرد من العميل

لا

إجابة الخبير: المهندس محمد يحيى

المهندس محمد يحيى

مهندس حاسوب

خطوات تعليم البرمجه
فيجب عليك الضغط على الرابط التالى لكى تستطيع مشاهدة دورة تعليمية كيفية التصميم من خلال برنامج فيجوال بيزك
اضغط هنا
1- سوف تقوم بمعرفه مقدمة عن الفيجوال بيزك
2- تتعليم كيفية تنزيل وتثبيت برنامج فيجوال بيزك
3- تاريخ الفيجوال فيزك
4- اصدارات الفيجوال بيزك
5- تتعليم كيفية تصميم البرامج من البداية حتى الاختراف
وفى حالة الرغبة فى تنزيل نسخة الفيجوال بيزك التى تم استخدامها فى الشرح السابق فيجب عليك الضغط على الرابط التالى
اضغط هنا