اختصاصي حاسوب

اريد ان اعرف متوسط تكلفةجلسة علاج الدوالى بالليزر...

اريد ان اعرف متوسط تكلفةجلسة علاج الدوالى بالليزر .ً.. انا عارفة ان لابد من الكشف وفحص الطبييب للمريض لكن انا عايزة اعرف حوالى كام مش بالظبط علشان اعرف احضر حالى

إجابة الخبير: المهندس محمد يحيى

المهندس محمد يحيى

مهندس حاسوب

يمكك التواصل مع بعض الاطباء لمعرفة تكلفة الجلسة حيث انها تختلف من مكان الى اخر
الدكتور وليد الدالى

البريد الالكتروني: waliedeldaly@yahoo.com

التليفون: ٠١٢٢٧٨٧٦٦٦٢
عيادة ديڤا للدوالى - Diva Dawali Clinic
المهندسين - 3 شارع لبنان - الدور الاول ‏الجيزة‏، ‏محافظة الجيزة‏، ‏مصر‏