تفسير الأحلام

حلمت خير ان ساكنه في بيت عربي في الامارات وجاء الي...

حلمت خير ان ساكنه في بيت عربي في الامارات وجاء الي بيتى الشيخ زايد رحمه الله عليه ويجعل مثواة الجنه اخبط علي بابي ووقف امامى وبجوار حصان ابيض جميل جدا وهو يلبس عباة بيضه ووجهه عليه نور يشع من وجهه وابيض ويبتسم ويقول لي انت مش عاوزة اي شيء طبعا انا انظر اليه ومش مصدقة ان الشيخ زايد عندى قلت له لا شكر قال اي شيء قلت له شكر قال لو عاوزة اي شيء اي شيء قولي وكررها مرتين قولي هزيت راسي بمعنى طيب أو ماشي بس انا فرحانه بمشاهدته وركب الحصان الأبيض ومشي والحصان يجري وعباه الشيخ زايد ترفرف فوق الحصان والشعر الأبيض بتاع الحصان كان شعر الحصان انسيابي ويرفرف وهو يمشي قلت في نفسي هو قال مش عاوزة اي حاجه قلت ياريت كنت قلت له انا عاوزة اجيب امي هنا ونروح للحج لان وانا اتقدم للعمل في دوله الامارات كنت احلم انى هقابل الشيخ زايد واقول له هات امى وخلينا نروح نحج من هنا قلت يارتنى قلت له وهو يقول قولي اي شيء اي شيء انت عوزاة وانا اقول شكرا بس هو جه حسسنى بالأمان في الامارات ومشي وفضلت انظر اليه إلا أن مشي بعيد

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية الشيوخ والأمراء والملوك على الرفعة وعلى إجابة الدعاء من الله تعالى وعلى القرب منه سبحانه وتعالى وعلى الفرج القريب, زايد يدل على الزيادة في كل خير, الخيل يدل على أمور كلها خير من تبدل للحال ومن أجر وعمل صالح وستر, قول الشيخ لك بأن تطلبي ما تريدين يدل على أن الله تعالى يجيب دعاءك بما ترجين وتريدين منه سبحانه وتعالى, الرؤيا مبشرة لك بما تريدين ببركة برك بأرحامك وخصوصا والدتك قال تعالى(وَآتَاكُم مِّن كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ وَإِن تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ الْإِنسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ)