استشارات الحب و الزواج

هو انا كنت فى الجامعه اول سنه وكان فى حد حسيت انه...

هو انا كنت فى الجامعه اول سنه وكان فى حد حسيت انه متابعنى بنظراته بس منغير مايلمح كان فى السنه اللى قبل الاخيرة والسنه خلصت وانا دخلت سنه تانيه وهو كان فى سنه اخيرة لية فى الجامعه بدأ يلمح يعني يجي عند محضراتى ويبستم يجي المكان اللى انا اكون متواجدة فيه علطول بس متكلمش وانا بدأت اتعلق بيه بس مكنت مبينه جه اخر فترة كانت قبل الحظر هو انا كان بيبان عليا شوية وهو اخد باله بس متكلمش بس هو انسان رزين مش همجى لازم يحسب خطوته الاول وكمان مش لعبى بس جينا فترة الحظر كدا شهر كنت متوقعه انه يدخل يتكلم فيهم بس مدخلش ودلوقتى هو خلص امتحانات من كام يوم ولرضو لعند الان متكلمش ظروفة كويسة ملوش جيش ولا اي حاجة تعطله ونتيجته لسة مطلعتش هل هو ممكن يكون اتغير فى فترة الحظر بس جه قبل كدة كذا فترة اجازات قبل الحظر وكان بيرجع اقوى من الاول هل هو كدة كذاب او بيتسلى وانا مبشفوش خالص بس احنا من نفس البلد انا مش عارفة احدد اذا كان نسينى بس هل هو هيستنى اما اتعلق بيه وبعدين يمشي هو متكلمش بس هل هو كدا مستنى ايه مثلا او هل هو كدة بيلعب ولا كذاب ولا ايه مش عارفة احدد لو سمحتى ساعديني انا مش عارفة احدد وكمان لما حكيت لحد قالى ماهو مجاش كلمك يعني ايه مجاش كلمنى واحد ماشي ورايا وبيضحكلى ويجي كل مرة يقف فى المكان اللى اكون موجودة فيه غير انه كان متابع قبل كدة بس هل ده معناه ايه مش فاهمه وانا تعبت جدا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

سيدتي من قال لك بأنه لم يكلمك كلامه سليم تماما هو لم يبادر ويتحدث معك حتى لو كان يلاحقك ولكنه لم يقم بأي فعل يدل على أنه يحبك أو أنه لم يجروء لأسباب هو أعلم بها لذا من الأفضل أن تتوقفي عن التفكير به وتلتفتي لحياتك لو أنه يحبك فعلا لسعى للحديث معك ولإخبارك بحقيقة مشاعره ولكنه أكتفى بالسكوت لذا لا داعي لأن تعلقي نفسك بأوهام وتضعي له مبررات وهميه أنت بنيت هذه العلاقة بعقلك فقط وتتصرفين على أنها حقيقة واقعية وبالتالي سوف تتعبين كثيرا إذا بقيتي على هذا الوضع إذا بادر بشكل فعلي وصرح عن مشاعره وقتها فقط بإمكانك التفكير به ولكن في الوقت الحالي إنسي الموضوع تماما