طبيب بيطري

عايزة استشارة بيطرى

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

عميلنا العزيز يرجى توضيح السؤال المطروح من قبل حضرتك لتتم الاجابة عليه بشكل كامل علما بأنك في قسم الطب البيطري.

الرد من العميل

عندي قط ذكر عمره سنتين اخدته حلق شعره و اخد بنج بعد ما الدكتور وزنه. رجع البيت مراته هبشته و مش طايقاه ولا عارف يقرب منها.بيعمل نقط بول في كل حته فالبيت و بيقعد كتير فالليتر بوكس

الرد من العميل

كنت عايزة اعرف هو مريض وللا دي حالة نفسية؟ و ايه التصرف الصحيح

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

اذا كانت مشاكل بالجها البولي تكون مرض تحتاج لتدخل طبي
واذا كان الجهاز البولي سليم تكون حالة نفسية قد تدل على سوء التجربة التي مر بها الط.
بالنسبة لعدم تقبل القطه الانثى له فذلك بسبب وجود روائح غريبة على القط الذكر من العيادة البيطرية