دكتور الشريعة

انا كان في مشكله بيني وبين سلفتي وانا عايرتها انها...

انا كان في مشكله بيني وبين سلفتي وانا عايرتها انها بتتكلم في التليفون عايزة اعرف حكم ده ايه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
ومش عايزة ربنا ينتقم مني او يزعل مني انا قولت كدة مش عارفه ازاي والله

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن السخرية من المؤمنين كبيرة من الكبائر، وعليك التوبة منها ومن تمام توبتك أن تستسمحي منها، وتطلبي أن تحلك من الاثم.
والله تعالى يقبل توبة العبد قبل موته، فاستغفري الله ولاتعودي لذلك .
والله تعالى أعلم وأحكم.