استشارات الحب و الزواج

تقدم لي شاب اسمر اللون وانا بيضاء وهوه ماشا الله...

تقدم لي شاب اسمر اللون وانا بيضاء وهوه ماشا الله محترم وبيصلي ومعتمد عل نفسه وشارينا انا واهلي ومحتار يعملنا اي وانا مرتاحه ليه وكده هو طيب وابن حلال اوي بس المشكله ان قرايبنا وجيرانا لم عرفو قالو ازاي هتجوز واحد اسمر كده مش هو عادي اي يعني انا بيضا واتجوز واحد اسمر عادي صح

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الشكل بشكل عام مهما كان فائق الجمال أو شديد القبح فإنه ليس مقياس إضافة إلى أنك ستعتادين شكله سواء كان جميل أم لا اذن اللون لا يجب أن يكون عائق لديك في إتمام هذا الزواج إذا كان الرجل جيد