استشارات الحب و الزواج

كنت سعيده ف بدايه الخطوبه وفرحي بعد شهر وحاسه بغصه...

كنت سعيده ف بدايه الخطوبه وفرحي بعد شهر وحاسه بغصه ف قلبي واني مش سعيده ....انا مخطوبه من 3 شهور بس ولكن خطيبي طيب وكل حاجه بس بحس انه صعب شويه ف التعامل وانا كنت بعامله بما يرضي الله بس بعد كذا موقف اتعصب عليا فيه بقيت بحس انه م بيحبنيش وانه عاوز يتجوز وبس

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إن الحياة الزوحية يحدث بها الكثير من الخلافات والمشاكل واذا غضب عليك لا يعني أنه إنسان سيء يجب أن تستوعبيه وتتحمليه ولى. تحاولي إستفزازه وإثارة غضبه يجب أن تسايره لتمضي الحياة بما أنه إنسان جيد