دكتور الشريعة

لو سمحت أنا جوزى على طول هجرنى وعلى طول بيفضل...

لو سمحت أنا جوزى على طول هجرنى وعلى طول بيفضل اصحابه عليه وهما اهم منى ومن عيالى وبقالى فتره فى مشاكل هو كان شاف وحده وحبها وعايز يتجوزها وبقالى سنه فى تعب ويجى يقولى أنا بحبها وانا متعلق بيها ويوجعنى بل الكلام وحاجات كتير عايشها وطلقنى قبل كده تلات مرات وانا مش عارفه أعمل اى أنا كده لو اطلقت هبقى صح ولا غلط أنا مش حاسه انى متجوزه حتى مش بيسأل بروح فين ولا حتى يسأل عليه اروح في اى حته ولا يزعق ولا انتى اتاخرتى ولا حتى بيغير عليه من اى حاجه ومش عارفه اعمل ايه تعبت من تصرفاته
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
هو كمان مش بيبقى فى علاقه زوجيه غير كل ٣او اكتر من شهور

الرد من العميل

لو سمحت كده من حقى انى اطلق منه

الرد من العميل

ممكن الرد

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله اما بعد فاعلمي سددك الله ان كان طلقك ثلاث مرات فقد انتهت العلاقة الآن.
عليك مغادرة البيت.
فالطلاق حصل وانتهى.
توجهي للمحكمة الشرعية لتثبيت الطلاق واخذ كامل حقوقك.
والله تعالى اعلم.