الزواج و الإرشاد الأسري

السلام عليكم انا بنتي عندها ١٠ سنين متفوقه دراسيا...

السلام عليكم انا بنتي عندها ١٠ سنين متفوقه دراسيا ابوها عصبي ومتعصب شويه وعنده وسواس قهري كان بيقولها فرمضان الصلاه والأذكار والدعاء وكله لازم وحرام فيوم شافت عاليو تيوب منظر مش تمام فخافت من عقابه وعقاب ربنا وخبات علينا كل ده فمن خوفها مره زعقلها على موقف عادي جدا قعدت تصرخ وعدي اليوم عادي وصالحها قعدت من آخر رمضان تكرر فاي كلام الأذان يبقى أذن نسالها تقول مش متأكده والموتور قفلتيه مش متأكده وبعدين جتلها حاله فيوم وتبكي تقول لبابا ها قول الدعاء اللي قلته انبارح بالترتيب اللهم انك عفو كريم تحب العفو فاعف عنايقولهلها تقوله بالترتيب زي انبارح مينفعش يلخبط فيه وكل يوم عالحال ده انت لازم تقولي قلت ايه انبارح ده من رمضان دلوقتي بتمشي ورا أخواتها واي حد يتكلم وتقوله انت قلت ايه حتى لو اخوها الصغير نسي قال ايه تبكي وتقوله لازم اعرف

إجابة الخبير: إيناس بارود

إيناس بارود

دكتورة نفسية

لقد تمت الاجابة على استفسارك مسبقا ويمكنك متابعة الاجابة على الرابط التالي
الوسواس