تفسير الأحلام

السلام عليكم عايزه تفسير حلم ان انا في مسجد الرسول...

السلام عليكم عايزه تفسير حلم ان انا في مسجد الرسول عليه الصلاة والسلام وكنا خارجين من صلاه الفجر وانا واقفه ف نص وبشوف يمين بحر وشمال بحر وفي نص انا ف مسجد وبقول لماما تعالي شوفي البحر وفضلت مبسوطه وبصور

الرد من العميل

ممكن الرد لو سمحت

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

مسجد الرسول صلى الله عليه وسلم يرمز الى الوجهة الصحيحة وبلوغ الاهداف التي يسعى اليها الانسان ويبشر بالهداية والصلاح ورؤية البر ان كان هادئا يبشر بصفاء العيش وهدوء الاحوال وقد يرمز الى سفر وتغيرات الى الافضل ان شاء الله تعالى ،وقد يبشر بعمرة او ج او عمل صالح متقبل.