انا بأخذ علاج أعصاب تيجرتوا س ار٢٠٠ وگونفلاكس٣٠...

انا بأخذ علاج أعصاب تيجرتوا س ار٢٠٠ وگونفلاكس٣٠٠وانا عندى نسبه املاح عاليه وصديد عاليا عوازه اسم مضاد حيوى لان الدكتور أدنى مضاد حيوي غلاط وتعبت قال ليا لأ دكتور الأعصاب هو الايكتبلك مضاد حيوي ووانا تعبانه اوى وعندي حراقان جامد لازم الدواء

إجابة الخبير: الدكتور خالد جابر

الدكتور خالد جابر

طبيب

ما هي طرق علاج إلتهاب المسالك البولية والأملاح ؟
يجب إجراء الفحص الطبي والمتابعة لدى طيب المسالك البولية حيث يتم وصف علاج التهاب البول والأملاح بحسب نتيجة مزرعة البول مثل وصف علاج مثل ليفوفلوكساسين 500 مرة في اليوم لمدة 7 أيام أو علاج مثل سيبروفلوكساسين 500 مرتين في اليوم لمدة إسبوع أو بحسب المزرعة للبول مع علاجات لتسكين الألم مثل Ibuprofen وعلاج مثل Uroclean ثلات مرات في اليوم . بالإضافة إلى ذلك يجب عليك شرب من 2-3 لتر من المياه يومياً مع ضرورة أن تتجنب الطعام الحار والشطة .
ما هي الفحوصات الطبية اللازمة في حال إلتهاب المسالك البولية والأملاح والصديد في البول ؟
إجراء فحص طبي سريري لدى طبيب المسالك البولية مع إجراء فحص البول ومزرعة البول . كما يقوم الطبيب بإجراء أشعة تلفزيونية لحالات الحصاوي في الكلية والمسالك البولية أو الأسباب الأخرى مثل البروستاتا .
ما هي أسباب إلتهاب البول ؟
  1. إلتهابات المثانة .
  2. صديد البول .
  3. إلتهابات المسالك البولية .
  4. حصوى الكلية .
  5. حصوى الحالب .
  6. تضخم البروستاتا .
  7. الأملاح والشطة .
  8. أسباب أخرى .

نصيحة في الوقت الراهن :
يجب عليك إجراء الكشف الطبي لدى طبيب المسالك البولية .

الرد من العميل

انا عملت تحليل مزرعه واحدا حبايه واحده من سيبرو فلوكساسين وتعبت جدا لاني باخد علاج الأعصاب تجريتول اس ارو كونفلاكس ٣٠٠وعملي هبوط جامد جدا وتنميل في الأطراف ووجع في الظهر ودوخه وسالت الدكتور بتاع معمل التحاليل قالي وقفي العلاج ولازم تستشيري دكتور المخ والأعصاب بتاعك وهو هيكتبلك علي مضاد حيوي يتناسب مع العلاج بتاعكبس انا مش معايا حق الكشف بسبب ظروفي الماديه لان كشف الدكتور ٧٠٠جنيهفانا بستسمح حضرتك لو في علاج يتناسب مع علاجي بتاع الاعصاب تكون شاكر جدا جدا لو تبعتلي اسمهولكم جزيل الشكر

إجابة الخبير: الدكتور محمود الهنداوي

الدكتور محمود الهنداوي

طبيب

يتم استخدام cefixime 500 مرتين يوميا
ولكن يفضل الاعتماد على نتيجة زراعة البول