دكتور الشريعة

لو سمحت انا من زمان يعني ممكن حضرتك تقول من سنتين...

لو سمحت انا من زمان يعني ممكن حضرتك تقول من سنتين كنت من النوع ال هو بتصور مع ولاد صحابي وكان بيبق معايا ارقامهم بكلمهم بس مش بنتكلم ف حاجه غلط..ودلوقتي انا ندمت ع كل حاجه انا عملتها وصليت ودعيت ربنا اني ندمانه وعمري م هكرر اي حاجه تاني.. وحبيت واحد اوي وهو كلم اهلي انو هيتقدملي وقعدنا مع بعد 5 شهور ومن كام يوم عرف ال كان بيحصل زمان فبعد عني ومش عايز يكلمني وبيقولي اصول الدين ومبادئي مش بيقولو كده ف انا بقولو ربنا بيسامح التوابين ف سامحني.. انا دلوقتي عايزه اسال حضرتك بعد كل ال انا كنت بعملو زمان وندمت عليه وبدات اصلي وندمت لربنا هو مينفعش يسامحني زي م ربنا هيسامحني وهو اكيد هيبق راجل قد اصولو ومبادئو لو برضوا سامحني صح..
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا..

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي:
الرجوع في الكلمة