استشارات الحب و الزواج

انا لسه سايب خطبتي من حوالي يومين وانا والله كنت...

انا لسه سايب خطبتي من حوالي يومين وانا والله كنت بحبها جدا وهي كانت منفصله وانا تعديت كل حصل ظروف وعملت حادث بعربيتي غيرت امور حياتي شويه لاني صدمت شخص ولان من اصحاب النفوز ف الموضوع طول شويه وانا قصرت معاها فالفتره دي وويتواليها المشاكل واخرها اني كنت ف حاله ضياع وخنق من كتر اللي بيحصل فكنت عصبي معاها وبتكلم باسلوب وحش واخر مره بعتتلي رسايل كتيره مضمونها انها بتحبني وانها جمبي وسندي وانها بتحبني وانا من غبائي ردي ليها ان انا تعبتك معايا ولسه هتعبك معايابس انا مش هتغير وعرفت نفسي خلاص ومش ماسك فيكي امشي وبعدها هي مردتش عليا وعملتلي بلوك واهلها طبعا جم ف صفها مع العلم ان انا دخلت بيتهم وعشت فيه لانهم يمتلكو مزرعه واعتبروني منهم واعتبرتهم اهلي وانا والله ندمان بس طبعا الموضع اكهرب من اختها واخوها وهما قالو كلام محصلش وانا روحتلها هناك ومردتش تشوفني واهلها رفضو مع اني حكتلهم كل الظروف ومستني اخوها عشان يبعتلي الشبكه وانا زي مقولت لحضرتك انا مش عارف اوصلها وكل الناس اللي قريبين منها كلموها وهي مش عاوزه تكلم عني مع حد

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إن سوء ظروفك ليس مبرر بأن تعاملها بهذه الطريقة وهي وأهلها تصرفوا بشكل صحيح  اعتبره درسا لك لكي تعرف كيف تتعامل مع الفتاة التي سوف ترتبط بها