دكتور الشريعة

من فضلك انا ابويا اتحرش بيا مرتين وخلص فلوسه ع...

من فضلك انا ابويا اتحرش بيا مرتين وخلص فلوسه ع الستات واخواته وانا نفسيا مقفوله من ناحيته ولا قادره ابره ولا حتى اعامله كويس ولا اتعامل معاه خالص انا كدا عليا ذنب

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن للأب حق البر، وهذا الحق منحه إياه رب العالمين.
أما عن تحرشه بك وحبه للنساء، كان يمكن أن يحل بتزويجه، ولكن حتى هذا ليس عذرا.
سيحاسبه الله ، ولكن اعملي على ان تعنيه على حسن لقائه مع ربه، فأحسني إليه وذكريه بالله.
والله تعالى أعلم.