تفسير الأحلام

انا انسه مخطوبه حلمت بصديقه بيني وبينها خصام...

انا انسه مخطوبه حلمت بصديقه بيني وبينها خصام ومبنتكلمش من فتره شهور ان هي كانت ففرحها بس مش لابسه فستان لابسه عادي وحصلها حاجه ف وشها كان بيجيب دم فانا اول معرفت وشوفتها من بعيد روحت شيلتها وقولتلهم لو عايزين اي فلوس او حاجه انا هدفعها وكنت خايفه عليها وهي سمعتني ولما فاقت قالتلي انا لو سمعت اي حاجه من حد تاني عنك مش هصدقه وانا اتبسطت اوي وقعدنا سوا

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان رؤية ذلك الحلم دلالة على الخير و ايضا دلالة على التفكير الزائد ببعض المشاكل الخاصه للرائي بحياته , و رؤيتها بالحلم في فرح و دون فستان الفرح دلالة على  حلم الفرح والزواج يدل علي قدوم افراح ومسرات وبشري خيرا للرائي اذا كان الحلم بدون غناء ورقص أما اذا كان يوجد في الفرح غناءورقص يدل علي مشاكل سوف يقع فيها الرائي , و ايضا دلالة على بعض الضغوطات عل صديقتك قريبا و ايضا دلالة على الراحه باذن الله و القرب بينكم قريبا .