استشارات الحب و الزواج

حضرتك انا متزوج وبحب واحده وهيا كمان بتحبني...

حضرتك انا متزوج وبحب واحده وهيا كمان بتحبني ومرتبطة وبنصلي وبدعي ان ربنا يجمعنا مع بعض في الحلال

الرد من العميل

فهل هيحصل ونتجوز امتا وازاي وتاريخ ميلادي 1/6/1991 وتاريخ ميلادها 4/4/2002

الرد من العميل

حضرتك فين الرد

الرد من العميل

فين الرد

الرد من العميل

فين الاجابه علي سؤالي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الزواج من ثانية لا يوجد به أي مشكلة ولكن المهم أن تعدل بين زوجاتك ولى تميل لواحدة على حساب الأخرى

الرد من العميل

طيب حضرتك دلوقتي انا متزوج وهيا كمان مرتبطة ونفسنا نعيش مع بعض هل ده هيحصل ولو هيحصل امتا وازاي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

ماذا تقصد بمرتبطة هل هي متزوجة ايضا؟؟ اذا كانت متزوجة فيجب عليك فورا أن تتركها وتبتعد عنها ولى تسمح لنفسك بالتفكير بها

الرد من العميل

هيا مخطوبة وفرحها كمان شهرين

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

وعلى اساس تنظر لها وتقيم علاقة معها ليس من المقبول أن تفكر بفتاة على ذمة رجل اخر وهي لا يحق لها أن تخون خطيبها إذا كانت لا تريده من الاساس كان يجب أن لا توافق على هذه الخطوبة ابتعد عنها ودعها ترى حياتها ولى تحاول أن تجعلها تترك خطيبها لأجلك وأنت اهتم ببيتك واسرتك لو كنت تريدها فعلا لما تركتها ترتبط بغيرك ضعوا مخافة الله أمام أعينكم وتصرفوا على أساسها

الرد من العميل

حضرتك انا اتعرفت عليها بعد ما اتجوزت وبعد ما هيا اخطبت وانا مراتي مش مهتمه بيا ولا بتسأل عليا وهيا كمان نفس الكلام خطبها مش بيسأل عليها ولا بحبها هوا بيحب جسمها بس واحنا الانتنين مهتمين ببعض وبنخاف علي بعض

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا أحد يجبرها على الاستمرار معه لا تريده عليها ان تتركه وبعدها تفكر بغيره ومشكلتك مع زوجتك اعمل على حلها هناك العديد من الحلول للوصول لنقطة تفاهم فيما بينكم خاصة إذا كان بينكم أطفال زواجك من ثانية امر محلل شرعا لكن الطريقة خاطئة عندما تنفصل الفتاة عن خطيبها وانت تصل مع زوجتك لطريق مسدود مع اتباع كل وسائل الإصلاح وقتها يحق لكم التفكير بالموضوع