استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم دلوقتى انا بحب وحدة جرتى ساكنة فى...

السلام عليكم دلوقتى انا بحب وحدة جرتى ساكنة فى العمارة إلى قدامى وانا بحبها جدا وهيا مش عارفة ان انا بحبها بس خايف ان اوقفها فى الشارع اعترفلها بى كدة عشان معملش مشاكل لى اهلى ونا عندى 20 سنة وهيا عندها 18 سنة وخايف جدا تحرجنى والموضوع حب من طرف واحد دة تعبنى جدا ارجو حل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنك في عمر صغير عليك أن تفكر بمستقبلك لتتمكن من مصارحتها بحقيقة مشاعرك إذا كان بإمكان أهلك التقدم لطلب يدها بشكل مبدئي لحين اكمال دراستكم فأسعى لهذا الموضوع