استشارات الحب و الزواج

انا بحب شخص وفي بنت تانيه بتحبه وعملت مواقف معايا...

انا بحب شخص وفي بنت تانيه بتحبه وعملت مواقف معايا مش حلوه وهو قطع معاها خالص بس مؤخراً باباها ومامتها ماتوا كورونا ومامتها كانت موصياه عليها وهي في ايطاليا لانعا ايطاليه هو بقي متعاطف معاها وحاسس انها مسؤله منه وهي بتمثل عليه انعا اتغيرت وانا واثقه عكس ده هو مش مصدقني وبيقولي انعا طيبه وزي البيبي وهي اتقنت ده وسافرت انبارح وخليته عمل بلوك ليها انا عارفه هي بتخليه يقلق عليها وكلمتني تقولي تاخدي كام وتعمليله بلوك وتصديه هو دلوقتي تعبان ودي فرصتنا انا كانت صعبت عليا بس فهمت اني كنت صح لما عرفت انها بتمثل هو مش مقتنع وبرضوا متعاطف معاها بس هي قالتلي اساليه انا ولاانتي بس مااعرفهوش اتعا اللي بتسال وسالته قالي انا بس هو من اقل مواقف بيزعل وبيشك وانا بحبه بجد ومش عاوزه اخسره

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بحياتك كلها تعلمي بأن لا تدخلي بصراع لأجل رجل مهما كنتي تحبينه هو من يجب أن يتعب ليصل لك وليس العكس هو يجب أن يحتار ويقرر في هذه المرحلة سوف يرجع لها بحجة انه رجل شهم ولكن هي ستتركه عندما تجد فرصة افضل لا تفعلي شيء ولى تناقشيه بموضوعها اصلا قولي له انا او هي بحياتك واختار واذا اختارها لا تأسفي عليه لانه سيعود نادما